Info avond klimaatverandering en energietransitie

Ermelo loopt voorop in het ‘gasloos’ maken van woonwijken

Op woensdag 25 september om 19.30 uur start in De Dialoog te Ermelo een informatieavond over klimaatverandering en energie-transitie. De avond wordt georganiseerd door stichting CLINTEL (Climate Intelligence), een recent opgerichte stichting die een positief kritische dialoog over klimaatverandering en energietransitie wil.

Voor het begin van de avond zijn alle politieke partijen uit de Ermelose Gemeenteraad gevraagd met een korte inleiding hun standpunt over klimaatverandering en visie op de gevolgen van de energietransitie en het ‘gasloos’ maken van huizen te geven.

Vervolgens zullen Marcel Crok (wetenschapsjournalist-klimaatdeskundige en medeoprichter van CLINTEL) en Prof. Dr. C.A. de Lange (emeritus hoogleraar fysische chemie en chemische fysica UvA en VU) ieder een lezing geven. Slotspreker is de prominente gedeputeerde van de Provinciale Staten van Gelderland, dhr. Jan Markink, die zal ingaan op het vraagstuk van de kosten van de klimaatplannen.

Tot slot worden eventuele vragen die in de pauze verzameld zijn behandeld.

Belangstellenden voor deze avond kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar office@clintel.org onder vermelding van “CLINTEL Kamer Ermelo”.

De entree bedraagt € 3. Gelieve dit contant en gepast te betalen bij de entree.