Doneer

De Climate Intelligence Stichting (CLINTEL) is opgericht in 2019 door emeritus professor Guus Berkhout (TU Delft) en wetenschapsjournalist Marcel Crok. CLINTEL opereert als een waakhond van zowel de klimaatwetenschap als het klimaatbeleid. Guus Berkhout is eveneens de initiatiefnemer van de World Climate Declaration die inmiddels door meer dan 800 wetenschappers en experts is ondertekend.

Als u het werk van CLINTEL steunt, overweeg dan een donatie (zie formulier hieronder). Als u dat praktischer vindt kunt u ook direct een bedrag overmaken op onze rekening: bankrekeningnummer NL25INGB0008043295 tnv Stichting Climate Intelligence. Het is in dat geval prettig als u ons ook een e-mail stuurt zodat wij u kunnen bedanken. U kunt ook uw e-mailadres vermelden bij de overschrijving.

CLINTEL heeft ANBI status. ANBI stichtingen hebben een aantal belastingvoordelen. Heeft u vragen hierover neem gerust contact op met ons via office@clintel.org.

U kunt ook overwegen om een periodieke schenking voor de duur van vijf jaar te doen. Download dan hier het formulier van de belastingdienst en stuur het naar office@clintel.org. Daarna kunt u via deze pagina uw schenking doen.

U kunt ook Vriend van CLINTEL worden voor 100 euro per jaar. U ontvangt dan maximaal twee exemplaren van onze essaybundel en krijgt uitnodigingen om gratis onze lezingen en bijeenkomsten bij te wonen. Ook wordt er jaarlijks een bijeenkomst voor de Vrienden van CLINTEL georganiseerd (zodra dat weer kan i.v.m. de Covid19-maatregelen). Er zijn inmiddels ruim 200 vrienden van CLINTEL.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!
Guus Berkhout & Marcel Crok
Oprichters van CLINTEL

Doneer (eigen keus)

Donate: € -