Doneer

De Climate Intelligence Stichting (CLINTEL) is opgericht in 2019 door emeritus professor Guus Berkhout (TU Delft) en wetenschapsjournalist Marcel Crok. CLINTEL opereert als een waakhond van zowel de klimaatwetenschap als het klimaatbeleid. Guus Berkhout is eveneens de initiatiefnemer van de World Climate Declaration die inmiddels door meer dan 800 wetenschappers en experts is ondertekend.

Als u het werk van CLINTEL steunt, overweeg dan een donatie (zie formulier hieronder). CLINTEL heeft ANBI status. ANBI stichtingen hebben een aantal belastingvoordelen. Heeft u vragen neem dan ook gerust contact op met ons via [email protected]

U kunt ook overwegen om een periodieke schenking voor de duur van vijf jaar te doen. Vul dan dit formulier in van de belastingdienst en stuur het naar [email protected] Daarna kunt u via deze pagina uw schenking doen.

U kunt ook Vriend van CLINTEL worden voor 100 euro per jaar. U ontvangt dan maximaal twee exemplaren van onze essaybundel en krijgt uitnodigingen om gratis onze lezingen en bijeenkomsten bij te wonen. Ook wordt er een jaarlijkse bijeenkomst voor de Vrienden van CLINTEL georganiseerd. Er zijn nu al ruim 100 vrienden van CLINTEL.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!
Guus Berkhout & Marcel Crok
Oprichters van CLINTEL

Doneer € 50,00

Doneer (eigen keus)

Donate: € -