P E T I T I E

 

NÉÉ ER IS GEEN KLIMAATCRISIS

  JA, het is wat warmer geworden. NEE, een beetje warmer is geen probleem
en het is zeker geen CRISIS

Daarom wil ik:
    # Niet de huidige hoge energiekosten betalen, laat staan nog veel hogere toekomstige kosten
    # Geen joekels van windmolens voor de deur

Politieke klimaatmaatregelen:
    # Mogen niet ten koste gaan van mijn welvaart en van die van onze kinderen, dus:
    # geen verlaging van mijn inkomen
    # geen verhoging van mijn kosten
    # Klimaat mag geen voorrang krijgen boven bestaande problemen.

Echte problemen eerst!


Aan deze petitie zijn voor u géén kosten verbonden. U steunt echter de strijd voor klimaat realisme bij het doen van een donatie van één, vijf of tien euro, of ieder ander bedrag. Iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. 

Ondersteun ons, en help onze stichting (Clintel) in het bereiken van haar doelstellingen door te doneren via onze Nederlandse website of onze Internationale website.


Toelichting
Als u ook denkt dat er geen klimaatcrisis is, tekent u dan deze petitie. Deze zal worden aangeboden aan de Regering en de Tweede Kamer en ook aan andere partijen die van mening zijn dat er een klimaatcrisis is of er zou kunnen zijn. Uw stem telt.
Een groot aantal ondertekenaars dwingt partijen tot het aangaan van een open discussie op het hoogste niveau, een discussie die tot op heden ‘schittert door afwezigheid’.


Over Clintel
Niet het klimaat maar het huidige klimaatbeleid vormt een bedreiging voor onze welvaart en ons welzijn. Clintel heeft met een netwerk van bijna 2000 wetenschappers en experts aangetoond dat er geen sprake is van een klimaatcrisis. Westerse leiders hebben ondertussen echter beleid opgetuigd (Net Zero in 2050) dat desastreus is voor onze economie en dus voor onze welvaart.

Dit beleid bedreigt het voortbestaan van ondernemers en dringt ook steeds dieper het privéleven van burgers binnen. Windturbines van bijna 300 meter hoog industrialiseren het platteland ten koste van het milieu en de volksgezondheid. Huizen moeten van het gas af, met stijgende energiekosten tot gevolg. In steden mag nog maar 30 km/uur worden gereden.

Er is geen draagvlak voor dit beleid onder de bevolking maar onze leiders denderen vooralsnog door. De wal zal het schip vroeg of laat gaan keren, want dit beleid is onhaalbaar en onbetaalbaar. Clintel wil eraan bijdragen dat dit eerder vroeg dan laat gebeurt. Clintel ontvangt geen financiële steun van de overheid, niet van de Postcode Loterij of de industrie. Wij roepen daarom burgers en mkb-bedrijven op ons te steunen in deze strijd.

1 handtekeningen tot nu toe.
Laten we 10,000 handtekeningen proberen te halen!
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Weergeven volledige naam(Vereist)
Als u "Ja" selecteert wordt uw naam en handtekening publiek
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.